Worldcup *** RotterdamsOpen 14 juli-20 juli 2019

Post Reply
User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1270
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Worldcup *** RotterdamsOpen 14 juli-20 juli 2019

Post by Andrew Tjon A Ong » Mon May 13, 2019 01:22

Image


WORLDCUP*** RotterDamsOpen 2019 (Drie sterren Worldcup RotterDamsOpen 2019)


Beste Damvrienden,
In 2019 vindt de FMJD World Cup***, plaats in de prachtige stad Rotterdam. De World Cup*** met in de breedte ruimte voor alle dammers vindt opnieuw plaats in het sportcomplex van de Erasmus universiteit in Rotterdam en wel van zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli 2019.

Martijn van IJzendoorn heeft het toernooi al twee keer glansrijk op zijn naam geschreven. Hij wil laten zien dat drie keer scheepsrecht is. Wie zijn de uitdagers deze keer? Het wordt in elk geval een spannend internationaal toernooi. Spannend omdat er ook voor de substoppers opnieuw mogelijkheden er zijn om zich te bewijzen. Maar het toernooi is ook voor de recreatieve dammer, de huisdammer en de passievolle dammer, die zijn hersenen aan het werk wilt zetten. Een belevenis van je welste.
Dammen bevordert het welzijn van de mens. Dat laten wij in Rotterdam maar al te graag zien. In dit bijzonder toernooi, waarbij de professionele dammer als de recreatieve dammer aan zijn/haar plezier komt, zijn er naast de World Cup prijzen, ook in verschillende categorieën de bekende RDO prijzen te winnen.

TholelBouw sneldammen
weet u dat nog? op basis van ronde 7 konden deelnemers zich kwalificeren voor het Tholelbouw sneldammen. We zijn nu nog in gesprek hierover. Wellicht komt het er weer. Hou deze website dus in de gaten.

Achtergrond:

Na ronde 7 wordt een lijst opgesteld gebaseerd op de diverse winnaars in de klassementen die het bijzondere Tholelbouw sneldamtoernooi gaan spelen. Er is een mastergroep en een submastergroep ( de zgn Open) . De mastergroep wordt gevormd door de 1e 12 spelers (na ronde 7 dus) en krijgen een startgeld ( los van de te winnen prijzen). De submastergroep wordt gevormd door de klassement winnaars ( dus ook na ronde 7). Deze spelers verkrijgen vrije deelname aan het sneldamtoernooi. Aan deze subgroep kan ieder ander wel mee doen, mits zij het inschrijfgeld voor het sneldamtoernooi ad €5,- betalen.

Belangstelling voor de (3)***WorldCup RotterDamsOpen 2019?
Schrijf je snel in! Elke dammer, topper, subtopper of recreant kan aan het internationaal damtoernooi RotterDamsOpen 2019 deelnemen. De prijzenpot van circa 8000 Euro is gegarandeerd.

Inschrijving
U kunt zich inschrijven door het invullen van de onderstaande vragenlijst. Zie https://www.rotterdamdamt.nl/inschrijven/
Een dag later kunt u dan uw naam op de deelnemerslijst zien. Let u op dat de inschrijving pas definitief is wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt naar het bankrekeningnummer: NL71 RABO 0316 4857 21 ten name van RotterdamsOpen met vermelding van uw eigen naam. Het inschrijfgeld is voor 18 jaar en ouder gesteld op € 50,- . Onder de 18 jaar betaald €35,-).
Met uw inschrijving gaat u automatisch akkoord met de wedstrijdvoorwaarden ( klik op het woordje wedstrijdvoorwaarden).

Image
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

Post Reply