Zondag 18 maart Jeugdtoernooi Damclub IJmuiden (Noord-Holland Jeugdcup)

Post Reply
Dolly's brother
Posts: 633
Joined: Fri Sep 19, 2003 10:36

Zondag 18 maart Jeugdtoernooi Damclub IJmuiden (Noord-Holland Jeugdcup)

Post by Dolly's brother » Sat Mar 03, 2018 14:13

Op zondag 18 maart organiseert Damclub IJmuiden van 1 tot 4 uur een jeugdtoernooi in het kader van de Noord-Holland Jeugdcup. Dit toernooi is geschikt voor welpen, pupillen en (beginnende) aspiranten.

Er zullen acht rondes volgens het Zwitsers systeem gespeeld worden. Na vier rondes wordt iedereen op basis van de ranglijst in een categorie ingedeeld. Per categorie zijn er vervolgens prijzen te winnen.

Ook telt de uitslag mee voor de Noord-Holland Jeugdcup. Voor deze cup tellen jouw beste drie resultaten in de cyclus mee. Voor elke leeftijdscategorie (aspirant, pupil, welp) is er aan het einde van de cyclus een beker te winnen.

Inschrijfgeld is 1 EUR per persoon. Dit kan vooraf in de speelzaal betaald worden. Schrijf je in door een mail te sturen naar damclubijmuiden@gmail.com. Vermeld daarin jouw naam, club en geboortedatum. Binnen een dag kun je jouw naam op de volgende pagina bij de deelnemerslijst terugvinden:

https://www.facebook.com/events/1634622396659020/

Uiteraard zijn ook jeugdleden uit andere delen van het land van harte welkom.

Tijdens/na afloop van het toernooi kun je op de Facebookpagina van Damclub IJmuiden de (eind)stand, foto's, video's en verslagen vinden.

Post Reply