NK Benjamins 2019

Post Reply
Robert
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 15:38
Real name: Robert-Jan van den Akker
Location: Culemborg
Contact:

NK Benjamins 2019

Post by Robert » Fri Apr 26, 2019 14:25

Culemborg, 26-04-2019

Beste (toekomstige) dammers, ouders, jeugdleiders, secretarissen en andere geïnteresseerden,

Betreft: NK Benjamins 2019, te Culemborg
Damvereniging Denk en Zet organiseert voor het 10e jaar op rij het NK dammen voor Benjamins. Benjamins zijn kinderen geboren in 2011 of later. Zij mogen dit jaar dus niet ouder zijn dan 8 jaar.
Er wordt gespeeld op zaterdag 18 mei in middelbare school Lek en Linge, te Culemborg.

De aanvang is om 11.30u en rond 17.00u beginnen we met de prijsuitreiking. Alle deelnemende kinderen spelen negen dampartijen. Vanaf 10.30u is de speelzaal open.
Er zijn twee groepen, één voor jongens en één voor meisjes. Na afloop worden er dus ook twee kampioenen gehuldigd. Voor alle deelnemers is er een beker, voor de nummers één, twee en drie bij de jongens en bij de meisjes natuurlijk een extra grote. In totaal verwachten we ongeveer 40 tot 50 deelnemers uit het hele land.
Aanmelding
Doordat wij als damvereniging erg laat zijn met de publicatie en organisatie rondom dit prachtige evenement, beseffen wij ons dat wij jullie maar weinig tijd geven om in actie te komen. Hiervoor bieden wij als vereniging onze oprechte excuses aan. Wij zullen er dan ook alles aan doen om volgend jaar (wellicht in overleg met een andere vereniging) het heel anders aan te pakken. Concreet betekent dit wel dat aanmeldingen na 9 mei hun bekers wellicht later dan op de betreffende dag zullen ontvangen, omdat deze dan nog nabesteld moeten worden.
Je kunt je aanmelden voor het NK Benjamins via een email naar denkenzet@live.nl. Vermeld bij je aanmelding duidelijk je voornaam, achternaam, adres, geboortedatum en emailadres.

Verdere informatie
Iedereen die geboren is in 2011 of later mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een damvereniging. Als je komt dan mag je natuurlijk je ouders of andere familie meenemen. Tijdens het dammen mogen die wel kijken, maar niet praten!
De speellocatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (vijf minuten lopen). Parkeren met de auto is geheel gratis en er is voldoende parkeerruimte. Er zullen simpele broodjes, drankjes en snacks verkocht worden voor een schappelijke prijs.
Zaterdag 18 mei, 11.30u – 17.00u. Zaal gaat open om 10.30u.
Locatie: Het grote grijze Lek en Linge gebouw, Multatulilaan 6 Culemborg
Opgeven via: denkenzet@live.nl. Het liefst uiterlijk 9 mei.
Vragen/opmerkingen: neem contact op met Robert-Jan van den Akker 06-15433913
Je hoeft nog geen lid te zijn van een vereniging. Neem gerust iemand mee die ook potjes wil dammen of die wil komen kijken! Inschrijfgeld voor deelnemers is €5,-.

Hopelijk tot snel, groeten van damvereniging Denk en Zet Culemborg!!
www.denkenzet.nl

Robert
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 15:38
Real name: Robert-Jan van den Akker
Location: Culemborg
Contact:

Re: NK Benjamins 2019

Post by Robert » Thu May 09, 2019 12:40

Geef je nog snel op via denkenzet@live.nl!!!
Delen = lief

Post Reply