Scan hub

Discussion about development of draughts in the time of computer and Internet.
Post Reply
Yves
Posts: 37
Joined: Sat Feb 20, 2016 14:00

Scan hub

Post by Yves » Thu May 21, 2020 07:59

Hello Bert
Please tell me how to configure Damage 2020 for play Scan hub, Kingsrow hub works well.
Yves :)

BertTuyt
Posts: 1414
Joined: Wed Sep 01, 2004 19:42

Re: Scan hub

Post by BertTuyt » Fri May 22, 2020 19:59

Yves, Scan needs an additional command (hub) at startup.
I will implement this option in the Damage GUI (and then the specific command should be added in the damage.ini file).
Hope to find some time during the weekend.
Keep you posted....

Bert

BertTuyt
Posts: 1414
Joined: Wed Sep 01, 2004 19:42

Re: Scan hub

Post by BertTuyt » Sat May 23, 2020 10:49

I already implemented the command option some weeks ago, and re-tested it this morning with Scan.
All seem to work.
I included the new ini-file and the new Damage GUI on Dropbox.
See below the link.

Note: if you run an engine which does not need the additional input command then remove the command line from the ini-file.

Let me know if it works.

Bert

https://www.dropbox.com/sh/pxqa6zc8bu5o ... WOqua?dl=0

Yves
Posts: 37
Joined: Sat Feb 20, 2016 14:00

Re: Scan hub

Post by Yves » Sun May 24, 2020 16:41

Hello Bert
Thank you, Scan 3.1 hub works well with the Damage 2020 interface.
Yves :D

Post Reply