AMD - Scan 3.0 - Problem

Discussion about development of draughts in the time of computer and Internet.
Krzysztof Grzelak
Posts: 679
Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Real name: Krzysztof Grzelak

Re: AMD - Scan 3.0 - Problem

Post by Krzysztof Grzelak » Sun Jan 13, 2019 14:07

Hi Fabien.
I have such a request for you. Can you help me set up Scan 3.0 for the tournament. My equipment is:
Processor - AMD Ryzen Threadripper 1950X
Hard disc - SSD Samsung 860 Pro 1 TB
Memory of frames - 64 GB DDR4 2400
System - Windows 10 64 bit Pro.

Thank you in advance for any help.

Fabien Letouzey
Posts: 275
Joined: Tue Jul 07, 2015 07:48
Real name: Fabien Letouzey

Re: AMD - Scan 3.0 - Problem

Post by Fabien Letouzey » Sun Jan 13, 2019 16:53

Hi Krzysztof,
Krzysztof Grzelak wrote:
Sun Jan 13, 2019 14:07
Hi Fabien.
I have such a request for you. Can you help me set up Scan 3.0 for the tournament. My equipment is:
...
I am guessing that you are referring to the number of threads. Let's try 8; in any case you should never use more than that (I only have 4).

Fabien.

Krzysztof Grzelak
Posts: 679
Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Real name: Krzysztof Grzelak

Re: AMD - Scan 3.0 - Problem

Post by Krzysztof Grzelak » Sun Jan 13, 2019 18:05

Thank you for your answer Fabien. I'm asking because I've tested on - "threads = 16". The program worked very nicely and beautifully. Thank you again for the answer.

Krzysztof Grzelak
Posts: 679
Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Real name: Krzysztof Grzelak

Re: AMD - Scan 3.0 - Problem

Post by Krzysztof Grzelak » Sun Jan 13, 2019 21:32

Hi Fabien.

Test the Scan 3.0 option " Threads = 16 "
Attachments
Scan.jpg
Scan.jpg (53.73 KiB) Viewed 306 times

Post Reply