THAILAND OPEN 2019 (31 mei-8 juni 2019)

Post Reply
User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1186
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

THAILAND OPEN 2019 (31 mei-8 juni 2019)

Post by Andrew Tjon A Ong » Wed Jan 02, 2019 03:46

Image

15e Thailand Open 31 mei-8 juni 2019


Wij nodigen u hierbij van harte uit voor de 15e editie van Thailand Open.

Programma

Ook voor 2019 hebben we geprobeerd om een heel aantrekkelijk programma voor u samen te stellen. U kunt zelf kijken waar u aan mee wilt doen. U kunt bijvoorbeeld alleen voor het toernooi kiezen, of alleen Dubai en het toernooi in Thailand, of Dubai, Thailand Open en Rondreis Noord-Vietnam. Het laatste is voor de mensen, die alles willen meemaken, vanaf dag één tot en met het Bangkok arrangement aan het eind. Zij zijn dan precies 31 dagen onder de pannen.
Na het succes van vorig jaar, zullen we ook dit jaar weer samenwerken met de Draughts64 afdeling van de FMJD en zal er weer een WorldCup evenement met Rapid en Blitz plaatsvinden. Deze toernooien zullen in het Thailand Open programma geïntegreerd worden, zodat iedereen, die dat zou willen, ook aan de 64-veldentoernooien zou kunnen meedoen.

Het programma voor de events van Thailand Open 2019 ziet er als volgt uit:
24-29 mei Dubai-tour
31mei-8 juni Thailand Open
8 juni Thailand Open Rapid- en Blitz kampioenschap
9-21 juni Rondreis Vietnam
21-23 juni Bangkok

Deelname
We verwachten ook komend jaar nog meer autochtone Thaise dammers. Dammen op het Internationale spel heeft nu in Thailand definitief vaste voet aan de grond gekregen en dat zal het toernooi alleen maar leuker maken. Naast de Thaise deelnemers verwachten we ook weer veel dammers uit diverse Aziatische landen en natuurlijk ook uit Nederland.
Het inschrijfgeld bedraagt € 55. Het toernooi zal weer verspeeld worden in het prachtige Splendid resort! Verblijf in dit spelershotel, zal net als in de editie van 2018 onder voorbehoud € 22,50 pp bedragen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Voor spelers die niet in het spelershotel logeren of niet via de organisatie boeken is er een toeslag van € 30 euro. Dit laatste is nodig, om e.e.a. betaalbaar te kunnen houden. Indien wij te weinig kamers in ons spelershotel afnemen, dan ziet het hotel geen mogelijkheden meer om ons toernooi te sponsoren, hetgeen het einde van Thailand Open zou betekenen. We kijken erg uit naar een ongetwijfeld weer spannende, leuke en gezellige editie van Thailand Open!

Inschrijven is erg simpel. Een mailtje sturen naar tjonaong@gmail.com is voldoende of een bericht naar 06-33667244 Andrew Tjon A Ong. Alles kan verder voor u geregeld worden: van vliegticket en hotelreservering tot transfers, de Dubai-tour en de 13 daagse rondreis Vietnam!
Zeer binnenkort zal de reis info van de Dubai-tour en de Rondreis Vietnam gepubliceerd worden.

Toernooi
Het toernooi telt acht ronden volgens het Zwitsersysteem, met een speeltempo van 80 minuten plus 1 minuut per zet. Het toernooi is erkend door de FMJD en er zal volgens FMJD-reglementen gespeeld worden. Ook zullen rating, normen en titels behaald kunnen worden.
Ook dit jaar zullen we een zeer gevulde prijzenpot. Het zal verder afhangen van het aantal deelnemers, maar de laatste jaren hadden we ongeveer € 2000 in cash en daarnaast elke ronde drie ronde-prijzen, zodat het interessant zal zijn voor zowel de wereldtoppers als de beginnende dammer. Iedereen is even welkom!!!

Het toernooi telt dus acht ronden, maar daarna hebben we aansluitend nog twee toernooien op het programma staan, het Rapid- en het Blitz kampioenschap. Dat is speciaal zo geprogrammeerd, dat het voor de Thaise dammers, die niet zoveel dagen vrij kunnen nemen voor het hoofdtoernooi, maar wel hun krachten zouden willen meten met dammers uit andere landen, makkelijk aan deze toernooien kunnen deelnemen.

Na dit Rapid en Blitztoernooi gaan de liefhebbers de volgende dag met de rondreis naar Vietnam mee. Na de rondreis komen we dan op vrijdag 21 juni terug in Bangkok waarbij men nog van het arrangement gebruik kunnen maken om nog twee nachtjes in Bangkok te verblijven, alvorens we op zondagmorgen de terugvlucht naar Nederland zullen pakken, waarna we op dezelfde dag vroeg in de avond op Schiphol zullen arriveren.

Speelschema:
Vrijdag 31 mei
19:00 Opening Thailand Open in het Splendid Resort

Zaterdag 1 juni
9:00 Ronde 1
14:15 Excursie, facultatief

Zondag 2 juni
9:00 Ronde 2
14:30 Ronde 3

Maandag 3 juni
8:00 Ronde 4
13:30 Excursie, Nong Nooch Tropical Garden & Cultural Village (facultatief )

Dinsdag 4 juni
Dag ter vrije besteding (rustdag)
Dag-Excursie, (facultatief)

Woensdag 5 juni
10:00 Ronde 5
15:30 Ronde 6

Donderdag 6 juni
10:00 Ronde 7
19:00 Avond-excursie (facultatief)

Vrijdag 7 juni
10:00 Ronde 8
17:00 Sluiting

Zaterdag 8 juni
10:00 Thailand Open Rapid Kampioenschap (facultatief)
19:00 Thailand Open Blitz Kampioenschap (facultatief)
http://www.thailandopen.nl/

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1186
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: THAILAND OPEN 2019 (31 mei-8 juni 2019)

Post by Andrew Tjon A Ong » Tue Jan 08, 2019 04:59

Voorprogramma Thailand Open 2019: 6 daagse Dubai-trip (24-29 mei)

Voor de mensen, die naar Thailand gaan hebben we nog iets extra’s in de aanbieding, om nog meer van de ticket naar Thailand te profiteren: de Dubai stopover-tour.
Met de ticket waar we mee naar Thailand gaan, maken we een stop in Dubai, we maken de 6 daagse tour en daarna gaan we met hetzelfde ticket verder naar Thailand. Je betaalt dus niks extra’s voor de reis naar Dubai. Je betaalt alleen de prijs van de stopover tour.

Voor slechts 335 euro meer, heb je dus de Dubai-tour erbij. Slechts 335 euro voor een 6-daagse tour Dubai. Inclusief 5 nachten in comfortabel hotel, excursies en transfers. We zullen daarna in groep doorreizen naar Thailand en op 30 mei, 1 dag voor aanvang van Thailand Open, aankomen.

Image

6-Daagse Dubai Stop-over tour, 24-29 mei 2019

Dubai is booming! Het is de snelst groeiende stad ter wereld waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden.
Dubai is één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten dat aan de zuidkust van de Perzische Golf ligt en grotendeels uit de gelijknamige hoofdstad bestaat. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is voor ieder wat wils: strand, zee, heel veel winkel- gelegenheid en een bruisend nachtleven. En wie het avontuur niet schuwt, kan op een uurtje afstand zo de woestijn intrekken. Ongeveer zes en een half uur vliegen hier vandaan, liggen de Verenigde Arabische Emiraten, met als bekendste emiraat, Dubai. Een sprookje uit 1001 nacht, ongerepte schoonheid en een smeltkroes van Oosterse en Westerse culturen. Een zeer moderne stad met vele shoppingmalls en geringe belastingen maakt Dubai tot een winkelparadijs. U treft sfeervolle lokale souks (markten) en handelscentrum voor o.a. goud, prachtige stoffen en elektronica. Dubai behoort tot de veiligste steden ter wereld. U kunt uitgaan tot in de vroege uurtjes. Het uitgaansleven in Dubai is bruisend te noemen. Er zijn talloze restaurants met een veelheid aan keukens. Dubai heeft meer dan 100 bars en pubs en er zijn bijna 30 modern ingerichte discotheken. Dubai staat bekend met het super-de-luxe Burj El Arab Hotel, duurste hotel ter wereld. Deze bestemming heeft alles in zich voor een comfortabele en luie strandvakantie, maar is ook geschikt voor avontuurlijke ingestelde of sportieve vakantieganger.

Image
We vliegen met de nummer één vliegmaatschappij van dit moment: the Emirates, met de airbus A380

Dag 01, vrijdag 24 mei AMSTERDAM - DUBAI.
U vliegt met de hypermoderne Airbus A380 (grootste vliegtuig ter wereld) van The Emirates van Amsterdam naar Dubai ( Verenigde Emiraten ), een moderne bruisende stad. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.

Dag 02, zaterdag 25 mei, DUBAI Dhow Cruise met diner
U komt ‘s nachts op de luchthaven van Dubai aan en zullen worden opgevangen door onze gids, die ons naar ons hotel zal brengen. Overdag heeft u vrij op te acclimatiseren. U kunt alvast de stad gaan verkennen of gaan winkelen in een van de souks of grote Malls in Dubai.

Image

Ongeveer om 19.00 uur wordt u opgehaald voor een Dhow Cruise (incl.diner buffet & non alc. dranken) Bij deze romantische excursie vaart u bij maanlicht over de Dubai Creek. Tijdens deze cruise met een traditioneel houten Arabisch schip, heeft u een betoverend zicht op de skyline van Dubai terwijl u geniet van een heerlijk diner. Het karakter van de stad is een verstrengeling van modern en traditioneel. U zult luxe jachten zien. Schitterende voorbeelden van architectuur als de Dubai Creek Golf & Jacht Club en het spectaculaire gebouw van de Kamer van Koophandel kunnen niet aan uw zicht voorbijgaan. Maar ook de oude houten dhows, de woning van Sheikh Saeed en het Heritage Village herinneren u aan het verleden. Het diner en de geurige Arabische Koffie zijn bij deze excursie inbegrepen.

Image

Dag 03, zondag 25 mei, DUBAI - Stadstour Dubai, Palm Islands -
Deze fascinerende tour brengt u naar , Dubaistad en Palm Island. Bezoek aan de Goldsoukh, de Mall of Dubai, om het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, te bekijken, Daarna gaan we naar de Jumeirah Open beach, waar we o.a. het duurste hotel ter wereld de Burj Al Arab kunnen bekijken en daarna gaat we de beroemde Palm eilanden bezoeken.

Image

Dag 04, maandag 26 mei, DUBAI Dag ter vrije besteding!
Dubai heeft vele attracties om te bekijken en te beleven. Het is lastig om het iedereen naar de zin te maken. De een vindt slenteren door de stad het leukste, een ander wil gaan shoppen in de Souks of de gigantische shoppingmalls bezoeken, terwijl een ander het liefste naar het prachtige witte strand gaat (Jumeira Open Beach). Daarom is deze dag open gelaten zodat een ieder deze naar eigen smaak kan invullen. Er zijn diverse kant en klare excursies, die gemaakt kunnen worden.

Image

Een aanrader is de Desert Safari. Een must voor de Dubaiganger, maar we hebben deze excursie niet in het vaste programma opgenomen, omdat het niet geschikt is voor hartpatiënten en mensen met nek- en rugklachten. Het kan er behoorlijk wild aan toegaan! Deze excursie begint wat later in de middag en in de loop van de avond word je dan, na het diner onder de sterrenhemel, weer naar het hotel gebracht.

Image

Dag 05, dinsdag 28 mei, DUBAI -

Gehele dag excursie naar Abu-Dhabi
- Bij deze excursie krijgt u een goed beeld van Abu Dhabi, een emiraat dat sterk op Dubai lijkt maar tegelijk zo anders is. Vanuit Dubai reist u langs ’s werelds grootste, door mensenhanden gemaakte, haven in Jebel Ali. Tijdens de twee uur durende rit naar Abu Dhabi komt u door woestijnlandschappen die begroeid zijn met acacia bomen. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft vele opvallende voorbeelden van moderne architectuur. Zij tonen intrigrerende interpretaties van Islamitische thema’s, vastgesteld in hedendaagse materialen. Tijdens de route langs de Corniche met de helderblauwe Golfwateren en verleidelijke eilanden langs de kust, ziet u glinsterende wolkenkrabbers en andere gebouwen. In de stad Abu Dhabi met zijn indrukwekkende contrasten, bezoekt als eerste de beroemde Seikh Zayed moskee, daarna het Abu Dhabi openlucht museum, en daarna de imposante nieuwe Yas shoppingmall en nemen we een kijkje bij Ferrari World.

Image

Dag 06, woensdag 29 mei,
DUBAI Vandaag kunt u uw laatste inkopen doen en dingen zien wat u nogmaals wilt zien of nog niet gezien had. Om ca. 19.00 uur wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht van 22.30 uur naar Bangkok. Check-out van uw hotel om 12.00 uur. Indien u tot 20.00 uur in uw hotel wilt blijven, betaalt u een toeslag.

Image

Dag 07, donderdag 30 mei,
DUBAI -BANGKOK Aankomst Bangkok om 8.20 u..6 daagse Dubai/Abu-Dhabi reis, met prijs 335,-- euro!! Geef je gauw op ivm beschikbare plek in vliegtuig en hotel!

Image

De palmeilanden zijn kunstmatige schiereilanden voor de kust van Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).Het project is door Mohammed bin Rasjid Al Maktoem, emir van Dubai en huidig eerste minister van de VAE, opgezet om het toerisme te doen groeien.De schiereilanden hebben de vorm van een palmboom - een stam met veel zijtakken. Daardoor hebben ze een zeer lange kustlijn en kan elke bewoner aan het water wonen.


Image
Op de foto links kunt u op de achtergrond het duurste hotel ter wereld zien, het Burj Al Arab, waar je een mooie suite kunt krijgen voor € 12.000 per nacht.

Inclusief:
- Ontvangst en transfer vanaf Airport naar Hotel
- 5 nachten in comfortabel Hotel
- Genoemde excursies
- Transfer van Hotel naar de Airport

Exclusief:
- Niet genoemde maaltijden
- Optionele excursies
- Verzekeringen
- Dirham tourism tax

Opgeven? Een mailtje naar tjonaong@gmail.com is voldoende en alles wordt voor u geregeld. Iedereen is welkom bij deze reis!! Prijs en programma onder voorbehoud!

Voorlopig Programma 2019:
Reis Dubai/Abu-Dhabi 24-29 mei 2019 (stop-overtour +/- 335 €)
Thailand Open: 31 mei-8 juni 2019 (excursieprogramma ter plekke te boeken)
Rondreis Noord-Vietnam 9-21 juni 2019 (rondreis )
Bangkok 21-23 juni
http://www.thailandopen.nl/

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1186
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: THAILAND OPEN 2019 (31 mei-8 juni 2019)

Post by Andrew Tjon A Ong » Wed Jan 09, 2019 04:03

13 daagse rondreis Noord-Vietnam 9-21 juni 2019

Eén van de hoogtepunten van de Thailand Open evenementen van dit jaar is ongetwijfeld de unieke rondreis naar het ongerepte gedeelte van Noord-Vietnam. Deze reis is met veel aandacht en zorg samengesteld en sluit naadloos aan op het Thailand Open damtoernooi. Hoewel de prijs van deze reis nog niet bekend is, willen we toch alvast het van dag tot dagprogramma van deze reis publiceren, zodat de geïnteresseerden zich alvast kunnen gaan verdiepen in deze reis. Deze reis hebben we zelf samengesteld en kun je nergens anders in Nederland boeken. We bezoeken plekken, die de gewone toerist nooit te zien zal krijgen en gaan bergvolkeren bezoeken, die vrijwel nooit eerder toeristen gezien zullen hebben. Dat maakt deze reis uiterst interessant en een must voor de natuur- en cultuurliefhebber. Nadat we onze expeditie in de bergen van Noord-Vietnam achter de rug hebben reizen we af naar natuurwereldwonder Halong Bay, waar we een cruise zullen maken en de laatste dagen gaan we relaxen op een eilandje voor de kust van Vietnam. De voorpret kan nu al beginnen!

Dag 1: Thailand - Hanoi Aankomst (- / L / D)
Ochtend: onze gids zal u ontmoeten en begroeten op de luchthaven en vervolgens naar het hotel in Hanoi om u in te checken. Lunchen met speciaal voedsel van Bun Cha. De rest van de middag vrij om bij te komen van de reis. ‘S avonds wordt u opgehaald voor het welkomstdiner

Dag 2: Hanoi (B / L / D)
Vandaag kunt u genieten van een sightseeingtour om de bezienswaardigheden van de stad te bezoeken, zoals het Ho Chi Minh Mausoleum, de One Pillar Pagoda, de Tempel van de Literatuur (First University gebouwd in de 11e eeuw) en het Hanoi Hilton Museum. Geniet van een cyclotour van 1 uur rond de oude wijken van Hanoi en de traditionele waterpoppenspelshow. Diner in een lokaal restaurant en overnachting in het hotel.

Dag 3: Hanoi - Sapa (B / L / D)
Ontbijten, daarna met de bus naar Sapa met 6 uur reizen, Sapa is een hoogte van 1, 500 meter, Sapa is de voormalige heuvelterugtrekking voor Franse bestuurders toen de hitte in de vlakte ondraaglijk werd. De afgelegen en eenvoudige levensstijl van etnische minderheden is een hoogtepunt van de berg Hoang Lien. Lunch onderweg en bij aankomst in Sapa - inchecken in hotel & diner en overnachting in Sapa.

Dag 4: Sapa Town - Lao Chai - Ta Van village (B / L / D)
Ontbijten, dan genieten van de terrassen vanochtend, bus ophalen, overstappen op trekkingpunt om Lao Chai en Ta Van dorpen te bezoeken, bewoond door Black H'mong en Dzay etnische minderheden. Lunch in het dorp. Geniet van verbazingwekkende en adembenemende landschappen van terrasvormige rijstvelden, groene valleien en ontmoet vriendelijke lokale mensen. Terug naar het hotel en vrij te besteden. In de namiddag kunt u gratis naar het hotel terugkeren. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Sapa - Ha Giang (B / L / D)
Ontbijten en vervolgens een busreis maken naar Ha Giang, onderweg tussenstop voor een bezoek aan het Chang-dorp, bewoond door Tay-minderheidsmensen. Geniet van het prachtige landschap van het bergachtige gebied met palmboomheuvels. Lunch onderweg en bij aankomst in Ha Giang, check in hotel in Ha Giang City, diner en overnachting in resort.

Dag 6: Ha Giang - Dong Van - Yen Minh (B / L / D)
Ontbijten en dan doorgaan met Dong Van, een reeks lange passen en diepe valleien. Vervolgens steken we een landschap van dennenbos over en komen we aan bij de verbluffende King of the H'mong's Palace, een fort gebouwd door een lokale chef verbonden met de Fransen tegen de Viet Minh, Vuong Chin Duc, en geëvacueerd in 1950 (zijn nazaten wonen nu in Frankrijk en Canada). Lunch onderweg en neem de prachtige foto van terras & berg bij de pas Ma Phi Leng. Transfer naar Yen Minh om hotel te controleren. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7: Bao Lac - Ba Be lake (B / L / D)
Ontbijten, dan beginnen rijden door de glooiende heuvels en het pittoreske landschap naar Ba Be National Park. De wegen zijn erg hobbelig en zigzaggend, maar we zullen de kans krijgen om de etnische minderheden Hmong, Dao, Tay en Nung te ontmoeten die voor de belangrijkste populatie van deze regio zorgen. We zullen hun aandacht zeker trekken, omdat dit deel van het land maar weinig bezoekers ontvangt. Afhankelijk van weg- en verkeersomstandigheden komen we aan het einde van de middag of vroeg in de avond aan in Ba Be, maar het is tot een interessante dag. Diner en overnachting in homestay of hotel (opt).

Dag 8: Ba Be Lake - Cao Bang (B / L / D)
Het legendarische meer van Ba Be is slechts één doorlopend waterlichaam, hoewel de naam "drie meren" betekent. Vandaag beginnen we aan een boottocht langs het meer, de belangrijkste waterbron van het meer. Deze opwindende riviertocht geeft ons een voorproefje van het rustige platteland en een aangename verkenning van het Ba Be-meer, de Puong-grot en de Dau Dang-watervallen. Lunch in een lokaal restaurant en middag rijden naar Caobang. Diner en overnachting in hotel in Caobang.

Dag 9: Cao Bang - Ban Gioc - Lang Son - Bac Giang (B / L / D)
Ontbijten, vervolgens vertrekken van Cao Bang naar Ban Gioc Waterfall (Trung Khanh) en genieten van het zeer mooie landschap met waterwegen, handgemaakt door de Tay & Nung People, die water uit de stroom naar de rijstvelden brengt. Een vredig gevoel zal je comfortabel laten voelen. Korte trektocht naar de Ngam Ngao-grot, een grote en nog onontdekte grot met buitengewone natuurlijke stalactieten (draag geschikte schoenen en korte broeken, aangezien je waarschijnlijk nat zult worden). Ga verder naar Ban Gioc Waterfall, dat de riviergrens met China deelt. Maak een boottocht naar de waterval, waar u bezoekers uit China zult ontmoeten, die ook hier komen om te genieten van de sfeer van de beroemde waterval aan dezelfde rivier. Lunchpakket zal worden verstrekt. In de middag rijden naar Lang Son - Bac Giang. Dineer en overnacht in het hotel in Bac Giang.
Dag 10: Bac Giang - Halong bay cruise (B / L / D)

Rijd naar Halong Bay door de weelderige vegetatie van de Red River. Aankomst op de pier van de Halong-bay en de registratie voor het inchecken, stap aan boord van onze boot voor een adembenemende cruise tussen de torenhoge kalkstenen achtergrond terwijl u geniet van de lunch aan boord. De cruise neemt je mee naar exotische eilandjes met vormen van Hond, Zeil, ... die van nature gevormd worden door erosieprocessen tussen het water van het water en de kalkstenen bergen. Kom naar Surprise Cave en bezoek Luon Cave by bamboo, een rij sampan, deze grot is een natuurlijke tunnel die door de voet van een berg steekt en leidt naar een exotische lagune omringd door bergen bedekt door dichte jungle. Zeevruchten diner en optionele nacht paddle. Overnachting op Halong Cruise (twin A.C hut).

Dag 11: Halong-baai cruise - Toevluchtsoord van het eiland Tuan Chau (B / L / -)
Onze boot vaart opnieuw door de adembenemende afgelegen baai van Halong
Een nieuwe dag maakt je 's morgens vroeg wakker met plezier en emoties voor het kijken naar de zonsopgang op zee. Geniet van het ontbijt en ga op verkenning uit. Bezoek Tortoise, de eilanden van de mens. Brunch aan boord voordat je terugkeert naar de kade. Van boord gaan, transfer naar het eiland Tuan Chau. Bij aankomst inchecken in het hotel. Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 12: Toevluchtsoord van het eiland Tuan Chau (B / - / -)
Ontbijten, gratis op het strand, lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting in resort.

Dag 13: Eiland Tuan Chau - luchthaven van Hanoi (B / - / -)

Ontbijten en vrij te besteden tot transfer naar de luchthaven Noibai voor het vertrek.

inbegrepen:
• Accommodaties.
• Cyclo & Water poppenspel
• Alle maaltijden aangegeven in de reisbeschrijving (L = lunch, D = Diner, B = ontbijt)
• A / C privé transfers (Water tijdens trek)
• Halong-bay cruise
• Private hutten tijdens cruise
• Resort op het eiland Tuan Chau
• Entreegelden & en reisvergunningen
• Lokaal sprekende Engelse gids
• Nederlandse reisbegeleiding
• Internationale vluchten van Thailand-Vietnam vv
• Transfer van Jomtien naar Bangkok airport

Niet inbegrepen:
• Visum Vietnam (wordt door organisatie geregeld)
• Maaltijden en dranken worden niet genoemd in de reisbeschrijving
• Persoonlijke uitgaven
• Persoonlijke reisverzekering (verplicht)
• Tips en fooien
• Overige niet vermeld in de reisbeschrijving

Image
wandelen door de schitterende landschappen van Sapa

Image
Toppunt van relaxen op de Halong Bay cruise!
http://www.thailandopen.nl/

Post Reply