11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1321
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Andrew Tjon A Ong » Sun Oct 05, 2014 04:10

Image

10 jaar Thailand Open
Vorig jaar was de aankondiging van het nieuw Thailand Open toernooi binnen een week na terugkomst uit Thailand al in 10 talen op het internet. Nu zijn we al 3 maanden terug en de aankondiging staat er nog steeds niet op. Na 10 jaar Thailand Open hebben we uitgebreid geëvalueerd om het toernooi nog leuker, nog gezelliger en nog attractiever te maken. Vandaar dat we extra tijd nodig hadden om e.e.a. te kunnen aanpassen. We zijn eindelijk zover, dat we met trots het nieuwe Thailand Open 2015 kunnen aankondigen. Alle wensen van trouwe en potentiële deelnemers zijn geïnventariseerd en er is zoveel mogelijk met alle wensen rekening gehouden.

Upgrade Thailand Open
De twee meest gehoorde kritieken van dammers, die wel graag zouden willen meedoen, maar dat nog nooit gedaan hebben, was het vroege tijdstip van de ronden. De meeste ronden in de Thailand Open toernooien begonnen reeds om 8 uur ’s morgens. Dit was voornamelijk gedaan, om dan tegen lunchtijd reeds klaar te zijn, zodat daarna de excursies op tijd konden beginnen. De meeste ronden zullen nu om 10 uur beginnen!
Voor het eerst valt Thailand Open ook niet samen met het toernooi van Salou! De kans voor vaste Salougangers, om ook een keer Thailand Open uit te proberen. Na afloop van Thailand Open hebben ze dan nog een volle week om van Thailand naar Spanje te reizen. We zijn benieuwd welk effect dit zal opleveren en aan de hand van dit resultaat zullen we de datum in de toekomst bepalen. Wordt het weer de dag na Hemelvaartsdag zoals de vorige tien toernooien, of wordt het een week voor Hemelvaartsdag, om het samenvallen met Salou te voorkomen. Vast staat, dat het nu reeds de meest bijzondere editie zal worden: het Nieuwe Thailand Open!

Evenementen Thailand Open 2015: 5 damtoernooien!!
Thailand Open is begonnen met alleen het damtoernooi en verder niets. De laatste jaren hadden we dat al succesvol uitgebreid met een rondreis voor- en een rondreis na het damtoernooi. Volgend jaar zullen we daarnaast ook nog vier! andere toernooien erbij hebben. We gaan voor het eerst samenwerken met de Aziatische dambond! Dit jaar was de president van de Aziatische dambond, de heer Baterdene Chimeddorj uit Mongolië te gast tijdens Thailand Open. Hij was er zo van onder de indruk, dat hij heel graag met ons wilde samenwerken. Dat heeft er nu toe geleid, dat er volgend jaar tijdens Thailand Open het officiële Aziatisch Blitz- en Rapid kampioenschap georganiseerd zal worden. Daarnaast zal ook het Open Aziatisch Blitz- en Rapidkampioenschap georganiseerd worden. Voor de laatste twee toernooien kan iedereen inschrijven. Al deze toernooien worden naadloos in het programma van
Thailand Open ingepast en dus goed met het gewone toernooi te combineren.

64-velden
Totaal zullen er dus 5 toernooien georganiseerd worden tijdens de periode van Thailand Open 8-17 mei 2015. Alsof dat niet genoeg is, zullen er naast de vijf toernooien op de 100 velden, ook de officiële Aziatische kampioenschappen op de 64-velden plaatsvinden in de Blitz- en Rapid categorieën.

Mijlpaal
De verwachting is dus, dat Thailand Open 2015 de echte doorbraak zal betekenen voor Thailand Open en de Aziatische spelers zullen niet meer om Thailand Open heen kunnen. Dit jaar was er in Thailand reeds een mijlpaal waar te nemen voor het 100 velden dammen in Thailand. Vorige maand vond namelijk het persoonlijk damkampioenschap van Thailand plaats met maar liefst 33 deelnemers. Ook valt te verwachten, dat we volgend jaar veel Thaise damliefhebbers zullen kunnen inschrijven voor de ééndagstoernooien van de Blitz- en Rapidkampioenschappen en wellicht ook voor het gewone toernooi. Het internationale damspel staat definitief op de kaart in Thailand! Een prachtig succes van de initiatiefnemer van de Thailand Opentoernooien: Eric van Dusseldorp!

Deelname
We verwachten in het vernieuwde Thailand Open naast veel Aziatische spelers, waaronder een grote Mongoolse delegatie met veel jeugd, ook veel nieuwe andere spelers uit andere werelddelen, die eindelijk eens de stap gaan wagen om dit mooie toernooi bij te wonen. Door het uitgekiende speelschema kun je zelf bepalen hoeveel je wilt dammen. Voor de rasdammers zijn er drie kampioenschappen te spelen, voor de Aziatische spelers zelfs 5 toernooien.
Voor de vakantie damliefhebbers zijn er binnen de periode van het toernooi zelfs twee vrije dagen, die naar eigen inzicht besteed kunnen worden. Hoewel er in vergelijking met voorgaande toernooien later met de wedstrijden wordt aangevangen zal er toch een aantrekkelijk excursie programma worden aangeboden. Heeft u nog nooit aan Thailand Open meegedaan? Laat Thailand Open 2015 dan uw eerste keer zijn. Het is nu aantrekkelijker dan ooit!
We zijn nu nog druk bezig om de rondreizen op de rails te krijgen. De reis voor het toernooi zal traditie getrouw een Dubai/Abu-Dhabi reis (1-6 mei 2015) worden en de rondreis na het toernooi zal of Sri–Lanka of Noord-Vietnam (18-28 mei 2015) worden. Als u alles wilt meemaken, dan bent u de gehele maand mei onder de pannen. Alles is ook in parten te boeken. Alle combinaties zijn mogelijk: Bijv. Thailand Open en Dubai, of Thailand Open en de rondreis na het toernooi, of alleen Thailand Open etc., afhankelijk van uw aantal vrije dagen en of budget. Voor info of inschrijven is een mailtje naar thailanddammen@gmail.com voldoende!

Toernooi
Ook dit jaar zullen we een zeer gevulde prijzenpot hebben zodat het interessant zal zijn voor zowel de wereldtoppers als de beginnende dammer. Iedereen is even welkom!!! Inschrijfgeld is 55 euro. Er zal gespeeld worden in het Jomtien Garden hotel. De kamerprijs in het spelershotel was het afgelopen jaar 20 euro pp per nacht, maar door de dalende euro zou het best wel naar 22 euro pp kunnen stijgen in 2015.

Programma:
Friday 8 May
19:00 Opening Thailand Open

Saturday 9 May
9:00 Round 1
14:15 Excursion if you like

Sunday 10 May
9:00 Round 2
14:30 Round 3

Monday 11 May
9:00 Round 4
14:30 Round 5

Tuesday 12 May
8:00 Round 6
13:30 Excursion if you like

Wednesday 13 May
10:00 Asian Cup Rapid/Thailand Open Free day
Day-Excursion if you like

Thursday 14 May
10:00 Round 7
18:00 Asian Cup Blitz

Friday 15 May
10:00 Round 8
18:00 Open Asia Blitz Championships

Saturday 16 May
10:00 Open Asia Rapid Championships

Sunday 17 May
10:00 Round 9
16:00 Closing Ceremony

Hieronder nog sfeerbeelden van de 10e Thailand Open 2014:

Image
Het internationale karakter van Thailand Open in beeld: van de zeven dammers op de eerste rij hebben er zes een andere nationaliteit: vlnr Enkhkhuslen Batdelger (Mongolië), Christian Langer (Duitsland), Elena Kopytova (Rusland), Nerin Bisseswar (NL), Kumar Mangal (NL/Suriname), Epherem Demessie (Ethiopië) en Ajith Abeysekera (Sri Lanka)

Image
Natuurlijk zal er ook in 2015 tijd vrijgemaakt worden voor een Charity event. Gemiddeld werd er de afgelopen jaren een bedrag van +/- 600 euro opgehaald voor een weeshuis. Op de foto is Jean-Marc Ndjofang bezig met een aanschuifsimultaan

Image
Er wordt altijd serieus gedamd tijdens Thailand Open, maar door de gemoedelijke informele sfeer blijft er altijd ruimte voor ludieke acties. Hier Lennart Bolks (r) in gedachten tegen tegenstandster, gelegenheids travo, Jordy v.d.Lugt (L)

Image
Zo zal het er volgend jaar uit zien. De heer Baterdene had een excursie naar Thailand Open georganiseerd voor de Mongoolse delegatie van ruim 60 man, die in Bangkok aanwezig was voor het Aziatisch kampioenschap.
Image
We hebben in Thailand de beschikking over een mooie luxe speelzaal, een overdekt- en een open terras. In ieder geval genoeg om meer dan 100 deelnemers te accommoderen.
Image

Image
De Thaise student, Panithi Seksonwiriya, speelde verrassend sterk en wist het jeugdklassement te winnen.

Image
Thailandganger van het eerste uur Harold Jagram krijgt een prijs uitgereikt door de dochter van Baterdene, die zelf uiterst rechts staat.

Image
Ook de toen nog volslagen onbekende Ethiopier Epherem Demessie kwam sterk in actie, en viel in de prijzen.

Image
De president van de Aziatische dambond Baterdene krijgt hier de Friensdship trophee uit handen van zijn dochter uitgereikt. Daarmee werd in feite de samenwerking voor 2015 gesymboliseerd.

Image
De prijswinnaars van de editie 2014 geflankeerd door de organisatoren van de evenementen voor 2015.
Vlnr Baterdene, Anton Permyakov (6e), Frits Luteijn (5e), Natalia Shestakova (4e), Vladimir Nechaj (3e), GMI Jean Marc Ndjofang (2e), kampioen GMI Macodou Ndiaye, Andrew Tjon A Ong.
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

jordy van der lugt
Posts: 8
Joined: Fri Jan 08, 2010 22:12
Real name: Jordy van der Lugt DV de Lier en DV DOS Delft
Location: Netherlands

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by jordy van der lugt » Sun Oct 05, 2014 13:23

Krijgen we nu ook het 'ladyboy' klassement, wat afgelopen jaar door mijn neus werd geboord Andrew?

mvg jordy van der lugt

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1321
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Andrew Tjon A Ong » Sun Oct 05, 2014 14:53

jordy van der lugt wrote:Krijgen we nu ook het 'ladyboy' klassement, wat afgelopen jaar door mijn neus werd geboord Andrew?

mvg jordy van der lugt
Er zullen vast wel meer travo’s in de damwereld rondlopen Jordy, maar we moeten ze wel zo ver zien te krijgen dat ze aan Thailand Open gaan meedoen :wink: Ik ben er in ieder geval wel in voor, om een Ladyboy-klassement in het leven te roepen! Dat zou een mooie primeur bij een damtoernooi opleveren, om een kampioen te kunnen presenteren in het heren-, dames- en ladyboys klassement!

Hieronder wat beelden van onze enigste ladyboy in het toernooi, tot nu toe:
Image
Image
Image
Image
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

jordy van der lugt
Posts: 8
Joined: Fri Jan 08, 2010 22:12
Real name: Jordy van der Lugt DV de Lier en DV DOS Delft
Location: Netherlands

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by jordy van der lugt » Sun Oct 05, 2014 22:43

je wordt weer bedankt :) ....

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Thu Oct 23, 2014 15:54

De site is ook alweer een tijdje in de lucht, met i.e.g. al een directe link naar de (Engelstalige) folder.
http://www.thailandopen.nl
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1321
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Andrew Tjon A Ong » Sun Nov 23, 2014 21:57

Stand van zaken Thailand Open 2015
Even een update van Thailand Open 2015! De inschrijvingen moeten nog goed op gang komen, maar de verwachtingen voor de komende editie zijn erg hoog gespannen. We verwachten heel veel van de samenwerking met de president van de Aziatische dambond, de heer Bat-Erdene uit Mongolië. Zie ook info van Eric van Dusseldorp, die Bat-Erdene deze maand tijdens het 3e Lshui Open toernooi heeft ontmoet:
Eric van Dusseldorp wrote:In China, Lishui even ontbeten met Bat-Erdene, de man om wie de damwereld in Mongolië draait. Ook heeft hij veel invloed in de rest van Azië. Volgens hem komen er volgend jaar veel dammers uit Mongolië, China en Oezbekistan naar Thailand Open 2015. We wachten af!
We verwachten dus vooral veel Aziatische dammers, en natuurlijk als vanouds ook veel Nederlandse. Maar liefst 4 extra toernooien op het 10x10 bord zullen er extra georganiseerd worden in deze editie. De deelnemers zullen hun ticket naar Thailand ten volle kunnen benutten. Wat dacht je ook van het voorprogramma, met een 6-daags stop-over arrangement in Dubai en Abu-Dhabi en een prachtig naprogramma met een schitterende 11-daagse rondreis naar Noord-Vietnam. Met dat ene ticket naar Thailand kun je dus zoveel meer profiteren, dan alleen de reis naar Thailand voor het Thailand Open toernooi!

Dit keer dus een iets andere opzet van Thailand Open. Hopelijk zal deze verandering een grote verbetering zijn. Er is gewoon veel meer keus voor de deelnemers! We doen er alles aan om het de (potentiele) deelnemers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wil je meer vakantie en minder dammen? In deze Thailand Open zijn er tijdens het toernooi 2 vrije dagen opgenomen! Wil je meer dammen dan vakantie, dan kun je minstens twee toernooien extra spelen en de Aziaten kunnen zelfs 4 toernooien meer spelen, dan vorig jaar tijdens Thailand Open.

Momenteel hebben er al een stuk 40 deelnemers ingeschreven, maar we hopen in ieder geval op een verdubbeling en hopelijk zelfs een verdrievoudiging van dit aantal!
Wat de rondreizen betreft: Het Dubai tripje was vorig jaar met 29 deelnemers een groot succes. Ik moet nog kijken of ik nog iets aan het programma zal veranderen, maar de prijs zal in ieder geval, net als voorgaande jaren op ongeveer 300 euro uitkomen voor een 6-daagse trip Dubai (5 nachten in een viersterren hotel + alle excursies en transfers inclusief).

Evenementen 2015:
1-6 mei 2015 6-daagse trip Dubai/Abu-Dhabi
8-17 mei Thailand Open
13 mei: Asian Cup Rapid
14 mei: Asian Cup Blitz
15 mei: Open Asian Cup Blitz
16 mei: Open Asian Cup Rapid
18-28 mei 11-daagse rondreis Noord-Vietnam
28-31 mei verblijf Bangkok

Unieke 11-daagse rondreis Noord-Vietnam
Vandaag de primeur voor het FMJD-forum: de aankondiging van de 11-daagse rondreis naar Noord Vietnam. Deze zal meteen na het Thailand Open toernooi plaatsvinden. In 2011 hadden we een rondreis Zuid-Vietnam, en nu is Noord-Vietnam aan de beurt. Het onbekendere Noord-Vietnam staat bekend om de prachtige natuur. Daarom is deze reis een extra aanrader voor natuurliefhebbers. Er staan maar liefst 3 Natuurparken op het programma en daarnaast maken wij ook nog een onvergetelijke tweedaagse Deluxe Cruise in Halong Bay, dat niet voor niets één van de zeven Natuur wereldwonderen is!
Heb je ooit al eens naar Vietnam willen gaan, dan moet je deze reis beslist meemaken. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een vergelijkbare reis kost in Nederland minimaal het dubbele en bovendien verlies je al 2 dagen als je deze reis vanuit Nederland zou maken. Ook kun je vanuit Nederland niet nonstop naar Vietnam reizen en zul je altijd via via moeten reizen en daardoor zijn reizen van 20 uur en langer heel normaal, terwijl wij de reis vanuit Bangkok ondernemen en we zijn na een vlucht van 1 uur en drie kwartier al in Hanoi.

Om het comfort tijdens de reis maximaal te vergroten, is er zoveel mogelijk van te voren al geboekt. Vooral bij de maaltijden krijgen wij die dan voor een lagere prijs, als de Vietnamese touroperator het zelf boekt, dan al we ter plekke bij elke maaltijd individueel zouden moeten afrekenen.

Deze reis is uniek in Nederland en wordt nergens op deze wijze aangeboden. Eén van de hoogtepunten in de reis is de Paradise Cave bij de badplaats Dong Hoi. Deze grotten zijn pas in 2005 ontdekt en zij behoren zeker tot de mooiste grotten ter wereld (ze zijn ook de langste droge grotten van Azië), maar wordt in Nederland nog door geen enkele reisorganisatie in het programma opgenomen, omdat het wellicht ook door hun nog ontdekt moet worden :)

Kijk ons reisprogramma maar rustig door en geef je tijdig op voor deze unieke reis!

Image
Onze reisroute: Bangkok>Hanoi>Halong Bay>Ninh Binh>Vinh>Dong Hoi>Hanoi>Bangkok. De paarse lijn is de Heenroute en de blauwe lijn is de Terugroute.

Image
De eerste dag lekker bijkomen en op eigen gelegenheid wandelen door Hanoi

Dag 1> Maandag 18 mei 2015, Hanoi (- / - / D)
Transfer naar de luchthaven van Bangkok voor de vlucht naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, met 6,5 miljoen inwoners. Daar worden we opgevangen door de plaatselijke gids. Hij brengt ons naar onze bus voor transfer naar ons hotel. De rest van de dag hebben we ter vrije besteding en kunnen we bijkomen van de reis en de omgeving van het hotel verkennen. 's Avonds hebben we een welkomstdiner voor de groep.

Image
Zeer apart om de grootste leider van Vietnam, Ho Chi Min, opgebaard te zien liggen in zijn mausoleum!

Image
spectaculaire Cyclotour door de oude wijken van Hanoi

Dag 2> Dinsdag 19 mei 2015 Hanoi (B / L / D)
Eerst lekker ontbijten, dan genieten van sightseeing tour in Hanoi. We zullen het Ho Chi Minh mausoleum, de paalwoning waarin hij leefde, en de duizend jaar oude Eénpilaarpagode bezoeken. Daarna een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de Tran Quoc pagode bij het Ho Tay meer - het grootste meer in Hanoi. Lunchen in een lokaal restaurant, de namiddag, bezoek Ngoc Son tempels en de sfeervolle oude wijk waar het een drukke aangelegenheid is. Werkelijk alles wordt hier verkocht, van Franse baguettes tot aan Chinese lantaarns.
Daarna genieten van een uur riksja rijden door de oude wijken in Hanoi met de spectaculaire Cyclo tour. Ten slotte gaan we naar een voorstelling van het waterpoppentheater, een must als je in Hanoi bent. We hebben het diner in een lokaal restaurant. Overnachting in Hanoi.

Image

Image
Twee dagen Deluxe cruise Halong Bay

Image
Lekker chillen op het zonnedek van onze boot, en 's avonds lekker een drankje onder de sterrenhemel in een paradijselijke omgeving op zee!
Image

Dag 3> Woensdag 20 mei 2015 Hanoi-> Halong Bay (B / L / D).
Na het ontbijt verlaten we Hanoi via het schilderachtige platteland voor een tweedaagse Deluxe cruise door Halong Bay, ongetwijfeld één van de hoogtepunten van deze reis. De legendarische Halong Bay is werkelijk één van de meest indrukwekkende landschappelijke bezienswaardigheden van Vietnam en behoort tot de zeven Natuurwonderen van de wereld. Het bestaat uit 3000 kalkstenen eilanden in allerlei soorten en maten. Het heeft een 120 km lange kustlijn en een omvang van ruim 1500 vierkante kilometer. Bij aankomst gaan we aan boord van een Jonk, een traditionele Vietnamese boot en beginnen met een spannende vijf uur durende cruise die ons zal voorzien van een fantastisch uitzicht over het schilderachtige landschap en prachtige vergezichten en heel veel fraaie rotsformaties, die verbazingwekkend boven het smaragdgroene water uitstijgen. De kalkstenen karstformaties zijn bezaaid met stranden, kliffen en prachtige grotten. Onderweg zullen we voor anker gaan voor een ontspannen duik in een afgelegen baai en een aangenaam bezoek aan een van de vele verborgen grotten onder torenhoge kliffen. Na het diner kunt u genieten van de rust onder de sterrenhemel en we blijven verder overnachten op onze traditionele Jonk Cruise.

Image
De mooie omgeving van Ninh Binh
Image

Dag 4> Donderdag 21 mei 2015, Halong Bay -> Ninh Binh (B / L / D)
Wakker worden en het ontbijt geserveerd aan boord. We blijven varen rond de baai. We nemen een sampan om de Luon Cave te bezoeken en daarna terug naar de boot, waar we lekker zullen lunchen. Daarna gaan we weer aan land voor de doorreis naar het prachtig gelegen Ninh Binh, dat bekend staat om de fraaie hoge kalksteen bergen die uitrijzen boven de vele rijstvelden en schitterende beekjes. Diner en overnachting in het hotel.

Image
Mooie natuur in het Nationale Park Cuc Phuong
Image
Image

Image
In de Bai Dinh pagode

Dag 5> Vrijdag 22 mei 2015, Ninh Binh - Hoa Lu - Bai Dinh - Cuc Phuong (B / L / D)
Na het ontbijt, staat er een mooi programma op het menu, met o.a. het oudste Nationale Park van Vietnam: het Cuc Phuong National Park. Onderweg brengen we eerst nog een bezoek aan de oude hoofdstad van Vietnam, Hoa Lu. In de oude citadel verkennen we twee tempels die gebouwd zijn op de grond van het oude Koninklijke paleis. De één is gewijd aan Koning Dinh Tien Hoang, de andere is gewijd aan koning Le Dai Hanh.
Daarna brengen we een bezoek aan de fraai gelegen Bai Dinh pagode. Als laatste gaan we door naar het Cuc Phuong National Park, één van de grootste en mooiste Nationale Parken van Vietnam. Bij aankomst, lunch in lokaal restaurant. Daarna bezoek aan het Primate Rescue Centre, waar bedreigde diersoorten worden opgevangen, verzorgd, gefokt en voorbereid op terugkeer in de natuur. Natuurlijk maken we een mooie wandeling door het regenwoud. Vervolgens terug naar Ninh Binh, voor diner en overnachting in het hotel.

Image
Schitterende boottocht door de rijstvelden in Natuurpark van Tam Coc

Dag 6> Zaterdag 23 mei 2015, Ninh Binh -> Vinh (B / L / -)
Na het ontbijt rijden we naar het prachtige natuurgebied van Tam Coc, ook wel de inlandse Halong Bay genoemd. We stappen aan boord van kleine sampans en laten ons glijden door de rijstvelden, het karst gebergte en door prachtige grotten. Het is twee uur lang genieten van het indrukwekkende landschap van Tam Coc. Daarna zullen we de Phat Diem stenen kathedraal bezoeken. We lunchen in een lokaal restaurant, waarna we onze reis richting het Zuiden voortzetten naar Vinh, waar we zullen overnachten.

Image
Phat Diem, de stenen kathedraal

Dag 7> Zondag 24 mei2015, Vinh - Dong Hoi (B /L / -)
Hebben het ontbijt, rijden we via een mooie route langs de kust naar de badplaats Dong Hoi. Dit is een badplaats, dat vooral bezocht wordt door de Vietnamezen zelf. We zullen daar heerlijk kunnen relaxen in een rustig resort, direct aan zee gelegen. Het staat in schril contract met de hectische miljoenen stad Hanoi, waar we de laatste dagen zullen doorbrengen. Onderweg zullen we de lunch in een lokaal restaurant gebruiken. Bij aankomst, check-in in het resort. De rest van de dag ter vrije besteding. Bijvoorbeeld relaxen op het strand of bij het mooie zwembad van het resort of je kunt het stadje gaan verkennen. Overnachting in resort.

Image
Het strand van Dong Hoi

Dag 8> maandag 25 mei 2015, Dong Hoi (B)
Dag ter vrije besteding om lekker te relaxen en van ons resort te genieten, of het stadje te verkennen, waar er veel leuke (seafood)restaurants te vinden zijn.

Image
Lekker op adem komen in ons direct aan zee gelegen spiksplinter nieuwe resort in Dong Hoi
Image

Dag 9> Dinsdag 26 mei 2015, Dong Hoi - Hanoi, nachttrein, softsleeper (B/L/D)
Tegen het einde van de reis hebben we nog een dag vol hoogtepunten! Na het ontbijt vertrekken we naar Phong Nha Ke Bang National Park, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Een prachtig gebied met veel regenwoud en het grootste grottencomplex ter wereld en ook met het oudste karstgebergte van Azië (400 miljoen jaar oud!). Het herbergt ook de grootste grot ter wereld, de Hang Song Doong, die in 1991 werd ontdekt, maar pas in 2009 in kaart gebracht. We zullen de meest indrukwekkende Phong Nha grotten gaan bezoeken. Ontdek per boot de met water gevulde grotten en mooi gevormde bergen met mooie namen als The Lion, Fairy Caves, Royal Court en Boeddha ...De Vietnamese regering is nog volop in dit gebied aan het investeren om dit één van de grootste trekpleisters van Vietnam te maken. We hebben de lunch in een plaatselijk restaurant. Alsof dat nog niet genoeg is, gaan we na de lunch ook nog de misschien wel mooiste grotten ter wereld bezoeken: de Paradise Cave. Het is de langste droge grot in Azië en pas in 2005 ontdekt! Deze paradijselijke grotten zijn ook nog niet door de Nederlandse touroperators ontdekt, want het wordt nog nergens aangeboden. Daarom, uniek in ons programma en zeker één van de hoogtepunten in deze reis!! In de late namiddag, rijden we terug naar Dong Hoi en zullen in een lokaal restaurant dineren. Daarna gaan we naar het station voor de spannende en vooral gezellige nachtelijke treinreis met de Reunification Express naar Hanoi.

Image
Een kijkje in de Paradise- en de Phong Nha Cave
Image

Dag 10> Woensdag 27 mei, Hanoi (B)
Komen vroeg in de ochtend in Hanoi aan. Dag ter vrije besteding om te ontspannen en eventueel te shoppen. Overnachting in Hanoi

Dag 11> Donderdag 28 mei 2015, Hanoi – Bangkok (B)
Wij brengen u naar de luchthaven van Hanoi voor de vlucht terug naar Bangkok. Einde van de tour Vietnam.
Deze tour kost 799 euro.

Inbegrepen zijn:

- Transfer van Jomtien/Pattaya naar Bangkok airport
- Internationale vluchten Thailand-Vietnam vv
- Overnachting in comfortabele hotels inclusief ontbijt
- Uitgebreid excursiepakket
- Alle vervoer zoals vermeld
- Sightseeing Hanoi met bezoek aan het Ba Dinh plein, Ho Chi Min mausoleum, de Tempel van de Literatuur, Paalwoning Ho Chi Min, One Pillar Pagoda, Tran Quoc pagoda en het Ho Tay meer, de Ngoc Son Tempels, het sfeervolle Old Quarter, Cyclo-tour, beroemde Water Puppet Theater
- Twee daagse Deluxe Jonk cruise op Halong Bay, met overnachting op de boot
- Bezoek per sampan aan de Luon Cave
- Bezoek aan de oude hoofdstad Hoa Lu
- Bezoek aan het Cuc Phuong National Park, Primate Rescue Centre en wandeling door het regenwoud
- Bezoek aan de Bai Dinh Pagoda
- Prachtige sampan boottocht in Tam Coc Natuurpark
- Bezoek aan de Phat Diem stenen kathedraal
- Bezoek aand Phong Nha-Kẻ Bàng National Park, met bezoek per boot aan de Phong Nha grotten
- Bezoek aan de Paradise Cave
- Verblijf in mooi beachresort in Dong Hoi
- Treinreis met Reunification Express van Dong Hoi naar Hanoi
- Aanvraag en verzorgen “Invitation letter” voor Visa on arrival
- Dagelijks twee flesjes water pp in de bus
- Eigen bus met chauffeur 18-05-2015 / 28-05-2015
- Een ervaren Engels sprekende gids 18-05-2015 / 28-05-2015
- Een ervaren Nederlands sprekende reisbegeleider 18-05-2015 / 28-05-2015

Niet inbegrepen:

- Entreegelden en Maaltijden ( 7 Lunches en 6 Diners) volgens programma totaal 125 euro ter plekke te voldoen
- Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, verzekeringen, drankjes en optionele excursies
- Vietnam Visa Fees op de airport te voldoen

Notitie:
Je paspoort moet nog zes maanden geldig zijn, na het vertrek uit Vietnam naar Nederland.
Je hebt nodig: Application Form (verstrekt door de organisatie), paspoort en 1 pasfoto.
De éénpersoonstoeslag (Single supplement) is 150 euro. Dat is voor alleenreizenden, die de hotel kamer niet willen delen.
B=Breakfast, L=Lunch, D=Dinner

Voor info of inschrijven: een mailtje naar tjonaong@gmail.com is voldoende!
Last edited by Andrew Tjon A Ong on Mon Nov 24, 2014 22:02, edited 3 times in total.
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Mon Nov 24, 2014 10:48

Als je meer wilt zien van Hanoi en de nabijgelegen Halong Bay, surf dan naar mijn startpagina http://hanoi.startpagina.nl/
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1321
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Andrew Tjon A Ong » Thu Dec 04, 2014 04:13

Eric van Dusseldorp wrote:Als je meer wilt zien van Hanoi en de nabijgelegen Halong Bay, surf dan naar mijn startpagina http://hanoi.startpagina.nl/
Een heel erg mooie site Eric, met veel praktisch info over Hanoi en omstreken. Bedankt voor de aanvulling! Hopelijk zullen veel dammers de mooie Noord-Vietnamreis van volgend jaar meemaken!

Thailand Open 2015
Wat het toernooi betreft gaan de inschrijvingen goed. Door de bijdrage van de Aziatische dambond verwachten we bij de komende editie, dat het record aantal deelnemers zal worden verbeterd. Leuk is ook, dat we vooral bij de ééndagstoernooien van Blitz en Rapid veel nieuwe gezichten zullen zien, van Thaise dammers die nu een echt officieel kampioenschap op het internationale bord willen meemaken. Het zal het 10x10 dammen in Thailand een enorme boost geven en ongetwijfeld zullen we daar in de toekomst de vruchten van kunnen plukken. Voor de heren, die het interessant vinden om punten voor de finale van de Sport Accord World Mind Games in Beijing te vergaren, is Thailand Open in 2015 ook nog een World Cup toernooi geworden.
Momenteel hebben we een stuk of zestig spelers op onze voorlopige deelnemerslijst en liggen daarmee goed op schema.

De voorlopige lijst ziet er als volgt uit:
1 Macodou Ndiaye (Senegal)
2 Joel Atse (Cameroon)
3 Christian Niami (Cameroon)
4 Leopold Sekongo (Ivorycoast)
5 Epherem Demessie (Ethiopia)
6 Carlos Lorevil (Curacao)
7 Christian Guerbert (France)
8 Fidéle Nimbi (France)
9 Patrick Casaril (Belgium)
10 Natalia Shestakova (Russia)
11 Nona Savina (Russia)
12 Evgeniya Loktionova (Russia)
13 Andrei Gaidukov (Russia)
14 Alexander Iurgensson (Russia)
15 Baterdene Chimeddorj (Mongolia)
16 Enkhtuya Gombosuren (Mongolia)
17 Nandintsetseg Batdelger (Mongolia)
18 Enkhbold Enkhee (Mongolia)
19 Tserendolgor Ukhnaa (Mongolia)
20 Odontuya Odnoo (Mongolia)
21 Manal Ganbaatar (Mongolia)
22 Ganjuur Nasanbuyan (Mongolia)
23 Jason Yeo (Singapore)
24 Damrong Yuabang Sai (Thailand)
25 Sasawat Eksithichai (Thailand)
26 Sasina Tripob (Thailand)
27 Hirochi Kwagushi (Japan)
28 Nicholas Ransundar (Trinidad & Tobago)
29 Gerson Bendt (Surinam)
30 Guno Burleson (Surinam)
31 Ton v.d. Ploeg (NL)
32 Piet Jonkers (NL)
33 Willem Bor (NL)
34 Michiel Luiten (NL)
35 Klaas Bor (NL)
36 Cock van Wijk (NL)
37 Erik Maijenburg (NL)
38 Jordy v.d.Lugt (NL)
39 Walter Thoen (NL)
40 René den Haan (NL)
41 Hans Loots (NL)
42 Jaap Langerak (NL)
43 Menno de Block (NL)
44 Robin Vogelaar (NL)
45 Hans Gons (NL)
46 Henk Grotenhuis ten Harkel (NL)
47 Raphaël Martens (NL)
48 Ype Feenstra (NL)
49 Bernard Post (NL)
50 Heve Bijnaar (NL)
51 Gerard Peroti (NL)
52 Hedwig Calender (NL)
53 Bas Baksoellah (NL)
54 Ramon Sakidin (NL)
55 Bhaan Dihal (NL)
56 Kries Kalidien (NL)
57 Harold Jagram (NL)
58 Lex Mulder (NL)
59 Kumar Mangal (NL)
60 Nerin Bisseswar (NL)

Natuurlijk ook wat sfeerbeelden van dit mooie toernooi:

Image
In de eerste ronde van dit jaar wist de Thaise student Panithi Seksonwiriya (r) routinier Wim Koopman fraai een puntje af te snoepen in de langste partij van de dag. In het middden staat de Ethiopiër Epherem Demessie, die in Thailand zijn eerste 10x10 damtoernooi speelde en nu bezig is om een officiële dambond in Ethiopië op te richten!

Image
Als het goed is, zullen de twee benjamins van dit jaar, Alexandria Faith Ng (Singapore) en Enkhkhuslen Batdelger (Mongolia) volgend jaar weer van de partij zijn. Bij Alexandria heb ik mijn twijfels, want hoewel haar ouders mij verzekerd hebben, dat ze volgend jaar weer zal deelnemen, is het damclubje in Singapore er niet meer, omdat oprichter en trainer Jason Yeo geemigreerd is naar Thailand.

Image
Ton v.d.Ploeg tegen Frans Elzenga. Het leek wel of deze twee wat afgesproken hadden wat kleding en hoofdbedekking betreft...

Image
Thaise straatdammers

Image
De straat dammers werden verblijd met zakdambordjes van Thailand Open

Image
Natuurlijk werd er meteen uitleg gegeven wat de verschillen zijn in het Thaise dammen en het internationale spel en met de mededeling, dat ze vooral het internationale spel moeten gaan beoefenen. Alle belangstellenden werd een dambordje uitgereikt, zodat ze in ieder geval tegen elkaar konden spelen en oefenen.

Image
Het Thaise dambord
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

User avatar
Andrew Tjon A Ong
Posts: 1321
Joined: Tue Nov 04, 2003 14:04
Location: Maarssen

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Andrew Tjon A Ong » Wed Dec 24, 2014 05:27

Na het succes van dit jaar (29 personen!) zullen we in mei volgend jaar voor het vierde jaar op rij een mooie stopover tour in Dubai en Abu-Dhabi op het programma hebben van Thailand Open. Gewoon met het ticket Amsterdam naar Bangkok gaan we halverwege de reis uitstappen, om er zes dagen tussenuit te gaan om daarna met hetzelfde ticket (kost niks extra's!!) verder te reizen naar Thailand.

Voor de mensen, die nog een leuke vakantiebestemming voor volgend jaar zoeken is onderstaand misschien wel interessant. Heb je niet zoveel vakantiedagen, maar wil je naast het damtoernooi toch nog iets extra's erbij hebben, dan is de Dubai stopover-tour een goed idee. Het valt deze keer ook nog in de school(mei)vakantie, voor de mensen die in het onderwijs werkzaam zijn!

Tussen nu en februari zal de ticketprijs het laagste niveau hebben. Daarna zal het langzaam maar zeker omhoog gaan. Voor de snelle beslissers: dit ticket is nog nooit zo goedkoop geweest als vandaag: voor nog geen 545 euro kan ik dit ticket al voor je boeken. Dit is het all inclusief retourticket voor Dubai en Thailand met de huidige nummer één airline van de wereld: the Emirates. We vliegen met het grootste passagiersvliegtuig van dit moment, de hyper moderne Airbus A380, met 10 kg hand- en 30 kg ruimbagage en alle maaltijden en drank aan boord gratis!

Het stopover arrangement kunnen we weer aanbieden voor de bodemprijs van slechts 300 euro!! Dit houdt in: Een 6-daagse tour Dubai, inclusief 5 nachten in een 4*hotel, excursies en transfers. We zullen daarna in groep doorreizen naar Thailand en op 7 mei, één dag voor aanvang van Thailand Open, aankomen, zodat we alle tijd zullen hebben, om even te acclimatiseren en in alle rust naar het toernooi toe te leven.

Dubai is booming! Het is de snelst groeiende stad ter wereld waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden.

Dubai is één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten dat aan de zuidkust van de Perzische Golf ligt en grotendeels uit de gelijknamige hoofdstad bestaat. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is voor ieder wat wils: strand, zee, heel veel winkel- gelegenheid en een bruisend nachtleven. En wie het avontuur niet schuwt, kan op een uurtje afstand zo de woestijn intrekken. Ruim zes uur vliegen hier vandaan, liggen de Verenigde Arabische Emiraten, met als bekendste emiraat, Dubai.Een sprookje uit 1001 nacht, ongerepte schoonheid en een smeltkroes van Oosterse en Westerse culturen. Een zeer moderne stad met vele shoppingmalls en geringe belastingen maakt Dubai tot een winkelparadijs. U treft sfeervolle lokale souks (markten) en handelscentrum voor o.a. goud, prachtige stoffen en elektronica.Dubai behoort tot de veiligste steden ter wereld. U kunt uitgaan tot in de vroege uurtjes. Het uitgaansleven in Dubai is bruisend te noemen. Er zijn talloze restaurants met een veelheid aan keukens. Dubai heeft meer dan 100 bars en pubs en er zijn bijna 30 modern ingerichte discotheken.Dubai staat bekend met het super-de-luxe Burj El Arab Hotel, duurste hotel ter wereld (duurste kamer 12.000 euro per nacht!). Deze bestemming heeft alles in zich voor een comfortabele en luie strandvakantie, maar is ook geschikt voor avontuurlijke ingestelde of sportieve vakantieganger.

Image

Ons programma:

Dag 01, vrijdag 1 mei AMSTERDAM - DUBAI
U vliegt met de hypermoderne Airbus A380 (grootste vliegtuig ter wereld) van The Emirates van Amsterdam naar Dubai ( Verenigde Emiraten ), een moderne bruisende stad. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.

Image
We vliegen met The Emirates, Airbus A380
Image

Dag 02, zaterdag 2 mei, DUBAI Dhow Cruise met diner
U komt in de ochtend op de luchthaven van Dubai aan. De inwoners van Dubai zijn afkomstig uit meer dan 100 verschillende landen, de verschillen merkt u al direct op de airport. Overdag heeft u vrij op te acclimatiseren. U kunt alvast de stad gaan verkennen of gaan winkelen in een van de souks of grote Malls in Dubai. De romantische Dhow Cruise incl.diner Ongeveer om 18.00 uur wordt u opgehaald voor een Dhow Cruise (incl.diner buffet & geen alc. dranken) Bij deze romantische excursie vaart u bij maanlicht over de Dubai Creek. Tijdens deze cruise met een traditioneel houten Arabisch schip, heeft u een betoverend zicht op de skyline van Dubai terwijl u geniet van een heerlijk diner. Het karakter van de stad is een verstrengeling van modern en traditioneel. U zult luxe jachten zien. Schitterende voorbeelden van architectuur als de Dubai Creek Golf & Jacht Club en het spectaculaire gebouw van de Kamer van Koophandel kunnen niet aan uw zicht voorbijgaan. Maar ook de oude houten dhows, de woning van Sheikh Saeed en het Heritage Village herinneren u aan het verleden. Het diner en de geurige Arabische Koffie zijn bij deze excursie inbegrepen.

Image
De Dhow dinner cruise

Dag 03, zondag 3 mei, DUBAI - Stadstour Dubai, Sharja, Palm Island

Deze fascinerende tour brengt u naar Sharjah, Ajman, Dubai en Palm Island. U reist naar het betoverende museum van Ajman, gevestigd in een eeuwenoud fort. Dit museum geeft een intrigerend beeld van het lokale leven vóór de ontdekking van olie. Onderweg passeert u in Sharjah de spectaculaire King Faisalmoskee, het Al Ittihad monument en het oude paleis van de regeerder. Op de terugreis stopt u bij de Majarrah souk met zijn mozaïek en gouden koepel. U ziet ook de 150 jaar oude Al Naboodah dat het leven van een rijke parelduikers familie laat herleven. Vervolgens bezoekt u de Al Arsah Souk en Blue Souk waar meer dan 600 winkels tapijten, goud, zilver, antiek, parfum, kleding en vele andere producten verkopen. Daarna reist u terug naar Dubai waar u o.a de wolkenkrabbers van de Sheikh Zayed road kunt bewonderen door richting Dubai Marina, Souk Madinat, Jumeirah Beach / moskee en het wereldberoemde hotel de Burj Al Arab te bekijken. Gehele dag tour: ongeveer 8 uur

Image
Het Atlantis hotel op Palm Islands
Image

Dag 04, maandag 4 mei, DUBAI Dag ter vrije besteding!

Dubai heeft vele attracties om te bekijken en te beleven. Het is lastig om het iedereen naar de zin te maken. De een vindt slenteren door de stad het leukste, een ander wil gaan shoppen in de Souks of de gigantische shoppingmalls bezoeken, terwijl een ander het liefste naar het prachtige witte strand gaat (Jumeira Open Beach). Daarom is deze dag open gelaten zodat een ieder deze naar eigen smaak kan invullen. Er zijn diverse kant en klare excursies, die gemaakt kunnen worden. Een aanrader is de Desert Safari. Een must voor de Dubaiganger, maar we hebben deze excursie niet in het vaste programma opgenomen, omdat het niet geschikt is voor hartpatiënten en mensen met nek- en rugklachten. Het kan er behoorlijk wild aan toegaan! Deze excursie begint wat later in de middag en in de loop van de avond word je dan, na het diner onder de sterrenhemel, weer naar het hotel gebracht.

Image
Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld (829 m)

Dag 05, dinsdag 5 mei, DUBAI - Gehele dag excursie naar Abu-Dhabi
Bij deze excursie krijgt u een goed beeld van Abu Dhabi, een emiraat dat sterk op Dubai lijkt maar tegelijk zo anders is. Vanuit Dubai reist u langs ’s werelds grootste, door mensenhanden gemaakte, haven in Jebel Ali. Tijdens de twee uur durende rit naar Abu Dhabi komt u door woestijnlandschappen die begroeid zijn met acacia bomen. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft vele opvallende voorbeelden van moderne architectuur. Zij tonen intrigrerende interpretaties van Islamitische thema’s, vastgesteld in hedendaagse materialen. Tijdens de route langs de Corniche met de helderblauwe Golfwateren en verleidelijke eilanden langs de kust, ziet u glinsterende wolkenkrabbers en andere gebouwen. In de stad Abu Dhabi met zijn indrukwekkende contrasten, bezoekt u het Abu Dhabi openlucht museum, grootste shopping mall van Abu Dhabi en de Seikh Zayed moskee wat zeker de moeite waard is om te bezichtigen.
Image
Boven: skyline Abu-Dhabi; onder: De Sheikh Zayed Mosque in Abu-Dhabi
Image

Dag 06, woensdag 6 mei, DUBAI

Vandaag kunt u uw laatste inkopen doen en dingen zien wat u nogmaals wilt zien of nog niet gezien had. Later in de vooravond wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Bangkok.
Image
We bezoeken de beroemde Palm Eilanden

Dag 07, donderdag 7 mei, DUBAI - BANGKOK
Aankomst Bangkok. Deze 6 daagse Dubai/Abu-Dhabi reis, kost 300,-- euro!! Geef je gauw op ivm beschikbare plek in vliegtuig en hotel!

Inclusief:- Ontvangst en transfer vanaf Airport naar Hotel- 5 nachten in een 4-sterren Hotel op basis van logies- Genoemde excursies- Transfer van Hotel naar de Airport
Exclusief:- Tourism dirham taks (+/- 2 euro per kamer per nacht, aan hotel in dirhams te betalen), Niet genoemde maaltijden, Facultatieve excursies, Verzekeringen.

Opgeven? Een mailtje naar tjonaong@gmail.com is voldoende en alles wordt voor u geregeld. Iedereen is welkom bij deze reis!

Hieronder nog wat sfeer foto's van de vorige reis:

Image
Tijdens de Dhow dinner cruise. Onder: een flitsende Derwisj danser tijdens de cruise
Image

Image
Het hypermoderne chique metrosysteem is zeer efficient en bovendien erg goedkoop!

Image
Een paar hoge Arabieren op bezoek in mijn hotelkamer: Proost!

Image
Keus genoeg in gedroogd fruit en nootjes

Image
Excursie Desertsafari

Image
Onze trouwe en zeer enthousiaste gids in Dubai, Mr.Siraj, was erg blij met zijn cadeautje: een Thailand Open zakdambord!
https://marktplaza.nl/winkels/damboekshop

User avatar
Luteijn
Posts: 421
Joined: Mon Nov 08, 2004 22:18
Real name: Frits Luteijn
Location: Den Haag
Contact:

THAILAND OPEN VALT NIET SAMEN MET SALOU

Post by Luteijn » Sun Jan 11, 2015 15:08

BREAKING NEWS !!!!

Thailand valt dit jaar niet samen met andere toernooien zoals Salou.

Het wordt gehouden van 8-17 mei 2015. Salou is ruim een week later.

Dat is een eis verbonden aan Worldcup tournooien. Zowel Salou als Thailand open zijn dit jaar Worldcup toernooien. Iedere topspeler moet bij een worldcup toernooi een gelijke kans hebben deel te nemen en zich te plaatsen voor de SportAccord Mind Games. Het prijzengeld en het deelnemersveld van zulke toernooien is daardoor interessanter dan gebruikelijk.

Daardoor kan iedereen desgewenst deelnemen aan beide toernooien.

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Mon Jan 12, 2015 09:24

De deelnemerslijst is geactualiseerd.
www.thailandopen.nl
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Wed Jan 14, 2015 13:26

Ga naar http://www.thailandopen.nl/ en zie welke wereldtopper zich heeft aangemeld voor World Cup Toernooi Thailand Open 2015.
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Sat Jan 31, 2015 14:05

Ga naar http://www.thailandopen.nl/ voor een nieuwe update van de deelnemerslijst.
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Wed Feb 18, 2015 14:49

http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

Eric van Dusseldorp
Posts: 4245
Joined: Tue Sep 30, 2003 22:11

Re: 11e THAILAND OPEN 2015 (8-17 mei 2015)

Post by Eric van Dusseldorp » Sun Mar 08, 2015 15:58

Guntis Valneris heeft zich ingeschreven voor Thailand Open 2015!

Ga naar www.thailandopen.nl voor de geactualiseerde deelnemerslijst.
http://www.ericsdamsite.com
http://www.thailandopen.nl
http://dammen.startpagina.nl

Post Reply