World Draughts Forum

It is currently Wed Jan 17, 2018 13:56

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 162 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 711 Next
Author Message
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 21:08 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 20:25
Posts: 5
Hi
it worked
By the way i use DAM as gui in linux.
Thanks


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 22:22 
Offline

Joined: Wed Apr 14, 2004 16:04
Posts: 1560
I just successfully compiled Scan under Visual Studio 2015, which worked almost out of the box. I just had to select x64 build and add a single line to socket.cpp

Code:
#ifdef _WIN32
#pragma comment(lib, "Ws2_32.lib") // <--- this line, or get linker errors otherwise
#include <winsock2.h> // or just <winsock.h>?


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 23:43 
Offline

Joined: Thu Sep 24, 2009 18:17
Posts: 35
Or, instead of adding that line, you can add ws2_32.lib to the project configuration properties,
All Configurations, Linker - Input - Additional dependencies.
(At least, that's what I did in VS 2013).


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Fri Jul 24, 2015 06:32 
Offline

Joined: Wed Apr 14, 2004 16:04
Posts: 1560
Harm Jetten wrote:
Or, instead of adding that line, you can add ws2_32.lib to the project configuration properties,
All Configurations, Linker - Input - Additional dependencies.
(At least, that's what I did in VS 2013).


Yes, I discovered that. My #pragma fix was the first one that turned up on a Google search for the missing references :)


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 08:41 
Offline

Joined: Tue Jul 07, 2015 07:48
Posts: 238
Real name: Fabien Letouzey
borg wrote:
Hi
it worked
By the way i use DAM as gui in linux.
Thanks

Hi Borg,

Which solution worked in the end?

Here I'm releasing the minimal interface I used during the tournament. There are more Linux users than I expected and they might find it useful. It's in Java so it should run "anywhere" (with some work I guess) ...

Fabien.


Attachments:
hub.zip [84.71 KiB]
Downloaded 91 times
Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 11:21 
Offline

Joined: Fri Oct 26, 2012 14:16
Posts: 10
Real name: Toby Hage
Thank you, this options works for me.

Code:
CXX      = g++
# CXXFLAGS =
LDFLAGS  = -L. -Wl,--no-as-needed -pthread -O2
LIBS     = -lm -pthread


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 11:41 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 20:25
Posts: 5
Hi

# general
CXX = g++
# CXXFLAGS =
LDFLAGS = -L. -Wl,--no-as-needed -pthread
LIBS = -lm -lpthread


Thanks


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 12:20 
Offline

Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Posts: 573
Real name: Krzysztof Grzelak
Hi Fabien.

I have you two such questions.

1. Be whether the program function works Pondering.
2. You have shared hup.zip understand that only works under Linux, and will not work under Windows. I ask because I've never used Linux.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 12:44 
Offline

Joined: Tue Jul 07, 2015 07:48
Posts: 238
Real name: Fabien Letouzey
Krzysztof Grzelak wrote:
1. Be whether the program function works Pondering.

With DXP, no.
With Hub, yes.

Quote:
2. You have shared hup.zip understand that only works under Linux, and will not work under Windows. I ask because I've never used Linux.

It hasn't been tested on Windows, but I assume it can be made to work (Java programs are supposed to "run anywhere"). It's not user-friendly though. But if you managed to run Scan, maybe you can run Hub too with some help.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 13:26 
Offline

Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Posts: 573
Real name: Krzysztof Grzelak
Thanks for your reply Fabien. And as I ask you whether you are able to help me run Hub using Windows 7 64 bit.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 13:48 
Offline

Joined: Tue Jul 07, 2015 07:48
Posts: 238
Real name: Fabien Letouzey
Krzysztof Grzelak wrote:
And as I ask you whether you are able to help me run Hub using Windows 7 64 bit.

All I know is in the readme file. If it's not enough, you can wait for a programmer to try it on Windows. You can start by installing Java if you don't already have it.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sat Jul 25, 2015 13:55 
Offline

Joined: Thu Jun 20, 2013 17:16
Posts: 573
Real name: Krzysztof Grzelak
Fabien Letouzey wrote:
All I know is in the readme file. If it's not enough, you can wait for a programmer to try it on Windows. You can start by installing Java if you don't already have it.


Thank you for response Fabien. I have installed Java.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Sun Jul 26, 2015 17:13 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 20:25
Posts: 5
Hi
There is a way to change the time limit during a game?(in the java gui)
Thanks


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Mon Jul 27, 2015 08:03 
Offline

Joined: Tue Jul 07, 2015 07:48
Posts: 238
Real name: Fabien Letouzey
borg wrote:
There is a way to change the time limit during a game?(in the java gui)

No. If it's really critical, you can obtain a similar effect with game save/load, change settings and re-launch though.


Top
   
 Post subject: Re: Scan
PostPosted: Mon Jul 27, 2015 10:57 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 20:25
Posts: 5
Thanks but it beats the purpose.
I want scan to play faster in the end of games where the result is clear but scan still takes the full time.
Just to save time.
Thanks


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 162 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 711 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited